Menü überspringen
HEIDENHAIN Products

Spekter HEIDENHAIN-ovih proizvodov in njihova uporaba

Naslednje strani vam ponujajo pregled HEIDENHAIN-ovega proizvodnega programa. Tukaj najdete: 

  • Merilna tipala,linearne merilne letve, rotacijske dajalnike v absolutni in inkrementalni
  • izvedbi, kotne dajalnike za natančno določanje pozicije ter magnetne vgradne merilne sisteme.
  • Sledečo elektroniko kot prikazovalnike in pretvornike za vizualizacijo oz. prenos registriranih merilnih vrednosti z našimi merilniki pozicij.
  • CNC-krmilja za stružnice, rezkalne in vrtalne stroje ter obdelovalne centre
  • Tipalne sonde in primerjalne merilne sisteme za prevzem oz. pregled gradbenih elementov, orodij in celotnih orodnih strojev.

Obširen proizvodni program ponuja rešitve za vsa področja uporabe, kjer je zahtevana visoka natančnost, zanesljiva proizvodnja in ponovljivost, varno obvladovanje postopkov, visoka strojna dinamika, enostavno upravljanje in seveda maksimalna učinkovitost.

Zato najdete naše artikle v zelo natančnih orodnih strojih, v napravah za proizvodnjo in nadaljnjo predelavo elektronskih gradbenih elementov ter v avtomatiziranih napravah. Med drugim dostavljamo naše artikle tudi proizvajalcem dvigal in ponudnikom medicinske tehnike.

Za veliko svetovnih standardnih laboratorijev smo razvili in izdelali merilne in kontrolne naprave, kot tudi kotne dajalnike za različne teleskope in satelitske sprejemne antene. Znanje in ugotovitve, ki smo jih pridobili pri teh projekti pa seveda pripomorejo k še boljši izdelavi naših serijskih artiklov.